Dětský den s Respawn crew

…aneb jak omladit kluky z organizačního.

Už druhým rokem jsme za spolek Respawn zorganizovali dětský den v MŠ Sluníčko ve Frýdku-Místku. Příprava netrvala dlouho, protože spoustu věcí máme zajetých z pořádání akcí a nebudeme tak přehánět když řekneme, že stan vám postavíme během minutky a bez rukou. Stejně jsme se nejvíce těšili na děti a jejich dětskou radost.

Pro děti jsme si připravili obrovskou překážkovou dráhu, samozřejmě nechybělo taktické plížení, slalom, přelézání, zkrátka všechno, co má na takové dráze být. Hledalo se taky poztrácené vybavení parašutisty, kde děti rozeznávaly jednotlivé součásti výstroje. Každou část se snažily pojmenovat a pak k ní dostali stručné (opravdu stručné) povídání. Nesměl chybět ani věhlasný hejkal Láďa, který se dětem ztratil a musely ho pak hledat. Kdo ho našel a nezalekl se, s tím se rád vyfotil. Aby toho nebylo málo, na dalším stanovišti děti budovaly okop z pytlů s pískem. Tady se zase ukázala dětská soutěživost v celé své kráse a někteří adepti by se nám bez váhání hodili na brigádky v prostoru, hehe.

Dětský úsměv a nekonečné otázky byly součástí celého dopoledne. Závěrem dne byla topografie a hledání bedny se sladkostmi. Odvážní jedinci měli možnost se namaskovat vojenskými barvami na obličej, což odpoledne rodiče určitě ocenili (alespoň dle toho, co se k nám dostalo).

Co říct závěrem? Všichni přežili těžký výcvik a úspěšně splnili všechny překážky a úkoly. Domů odcházeli jistě s novými zážitky a my budeme moc rádi, když se s nimi znovu potkáme.